22 vatandaştan 14’ü taburcu edildi

TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısında Yaralanan 22 Vatandaştan 14’ü Taburcu Edildi, 8’inin Durumu Stabil!

Sağlık Bakanlığı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananların durumuyla ilgili bilgi verdi.

Yapılan açıklamada, terör saldırısında yaralanan 22 vatandaştan 14’ünün taburcu edildiği, 8 yaralının ise durumunun stabil olduğu ve tedavilerinin hastanelerde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında yaralanan 22 vatandaşımızdan 14’ü taburcu edildi. 8 yaralımızın durumu stabil olup tedavileri hastanelerimizde devam etmektedir.”

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”