AK Parti Ardahan Milletvekili Koç’dan TİMBİR’e ziyaret

AK Parti Ardahan Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi Kaan Koç, Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği’ni ziyaret etti.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar tarafından karşılanan Milletvekili Koç görüş alışverişinde bulundu.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, 3335 sayılı yasa kapsamında Cumhurbaşkanlığının 7 Mart 2023 tarihli ve 6906 sayılı kararnamesi kurulan yapının internet medyasını bir araya getirerek kalitesini artırmak olduğunu kaydetti.

TİMBİR’in kuruluş amaçları arasında dezenformasyonu önlemeye destek olmak olduğunu ifade eden Dr. Basa yalan haber karşısında daha çok doğru haberi yaymayı amaçladıklarını söyledi

Milletvekili Koç ise önemli bir görev üstlenen TİMBİR’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”