Alaçam Genç İşadamları Derneği kuruldu

Samsun'da Alaçam Genç İşadamları Derneği kuruldu. Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, "Üreten, göç vermeyen bir Alaçam için projeler üretip elimizden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağız" dedi

Samsun'da bir araya gelen iş insanları, Alaçam Genç İşadamları Derneği'ni kurdu. Kaymakam Fikret Zaman, Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen derneğin ilk toplantısında, derneğin Alaçam'a hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti ve üyelerine başarı diledi.

Belediye Başkanı İlyas Acar da dernek sayesinde ilçedeki genç iş insanlarının bir çatı altında toplandığını belirterek, "Sosyal ve ekonomik dayanışmayı sağlamak, ilçemizin kalkınmasına katkı sağlamak için birlikte hareket edeceğiz. Üreten, göç vermeyen bir Alaçam için projeler üretip elimizden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağız" dedi.

GÜNCEL Haberleri

Samsun’da bungalov vurgunu! Çok sayıda insanın hayalleri kâbusa döndü
SAMPA'DAN BASIN AÇIKLAMASI
AJet’ten 9 euroya yurt dışı bilet kampanyası
15 TEMMUZ RUHU İLKADIM'DA BAYRAKLARLA YAŞATILIYOR Başkan İhsan Kurnaz: “Şanlı bayrağımızı size emanet ediyoruz”
BAŞKAN İHSAN KURNAZ:”15 TEMMUZ DESTANSI BİR DİRENİŞİN SİMGESİDİR”