Arı kovanları alev alev yandı

 Antalya'nın Serik ilçesinde makilik alanda çıkan yangında çok sayıda arı kovanı yanarak telef olurken, arıcıların kalacağı kulübe de kullanılamaz hale geldi

Antalya'nın Serik ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede geniş bir alanı sardı. Dumanları fark eden arıcılar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kısa sürede yangına müdahale ederken, mahalle halkı da söndürme çalışmalarına destek verdi. Arıların çevreye yayılmasından dolayı yangına müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekiplerin yardımına arıcılar yetişti. Söndürülen yangın sonrası, otluk alanda bulunan 100 arı kovanından bir çoğu yanarak kül oldu.

ÇARESİZ KALDIK


Arı kovanları sahibi Fuat Çiçek, "Sivas'tan bugün yoldan geldik. Millet rahatsız olmasın diye biraz duralım dedik. Alev bir anda gelince bilemedik. Yoldan geldik, önce kulübemizi kurduk akşam yatmak için. Nereden geldiyse ateşi fark edemedik. Yatak, yorgan hepsi gitti. Şu anda burada 100 tane arı kovanı var. İçinden ne kadar sağlam çıkar belli değil. Yangın sonrası çaresiz kaldık, söndüremedik. Demek ki büyük afetler bu şekilde oluyormuş" şeklinde konuştu.

GÜNCEL Haberleri

SAMSUN’DA AİLE AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR
Atakum Belediyesinden ‘Küçük Farklılıklar Büyük Dünyalar Sergisi’
Mandıra Filozofu’ndan Ata Sahne’de unutulmaz 80’ler hikayesi
Canik';te Bağımlılıkla Mücadele Semineri
Canik';te Gelenek Devam Ediyor: YKS ve LGS'de Dereceye Girene Ödül