Atakum'da ekipler iş başında

Merdiven altı üretime karşı sıkı tedbirler alan Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde fırın ve imalathanelerde denetimler yaptı

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı üretimle mücadele kapsamında Atakum'da faaliyet gösteren fırın ve imalathanelere ani denetimler gerçekleştirdi.

A'DAN Z'YE DENETİM

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı 5 ekibin gerçekleştirdiği ani denetimlerde iş yerleri titizlikle incelendi. Atakum'da binlerce kişiye hizmet veren işletmelerde ekipler, ürün ve malzemelerin saklama koşulları, üretimde kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğu, hijyen, gramaj ve etiket kontrolü, ruhsat ve evrak kontrolleri gibi konularda denetimler gerçekleştirdi. İşletmelerde eksik görülen konular yetkililere sözlü ve yazılı olarak iletildi. Zabıta ekipleri tarafından yapılan incelemelerde hizmet ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür edilirken, denetimler gerçekleştiği esnada işletmelerde olan vatandaşlar, uygulamadan memnuniyet duyduklarını ifade ederek zabıta ekiplerine teşekkür etti.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”