Bafra Belediyesi 230 sokak hayvanının bakımını üstlendi - samsun haber

Bafra Belediyesi  230 sokak hayvanının bakım ve rehabilite işlemlerini üstlendi. İlçenin çeşitli yerlerinde bulunan mama kaplarına da mama, yem ve su takviyesi yaptı

Kısa sürede salgın haline dönüşen korona virüsü, sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkiledi. Bafra Belediyesi, sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe genelinde periyodik olarak yaptığı mama ve su dağıtımlarını sıklaştırdı. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde tedavi ve beslenme ihtiyaçları giderilen 230 sokak hayvanının yanında kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu park, bahçe gibi yaşam alanlarına mama ve su dağıtımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni sık sık ziyaret ederek yerinde incelemeler gerçekleştiriyor.

CAN DOSTLARIMIZI AÇ VE SUSUZ BIRAKMIYORUZ

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde 230 sokak hayvanının bakım ve rehabilite işlemlerinin gerçekleştirildiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Can dostlarımıza yönelik olarak periyodik sürdürdüğümüz mama ve su dağıtımını bu süreçte biraz daha arttırdık. Bugün meclis üyemiz Yahya Cömert ile birlikte Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezimizde incelemelerde bulunarak görevlilerimizden bilgi aldık. Sokak hayvanlarımızın rehabilitasyon merkezimizdeki yaşam alanlarını gayet temiz ve bakımlı tutan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi süreci ve kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan can dostlarımızın aç ve susuz kalmamaları için bu sıkıntılı süreçte daha çok hassasiyet göstereceğiz" dedi.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu