Bakan Soylu sorunları dinledi - samsun haber

BEM BİR SEN Genel Başkan Levent Uslu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya belediye ve özel idare çalışanlarının yaşadıkları mağduriyetleri anlattı

BEM BİR SEN Genel Başkan Levent Uslu, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Uslu, ziyarette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya belediye ve özel idare çalışanlarının yaşadıkları mağduriyetleri dile getirerek, sıkıntıların çözümü noktasında bakan Soylu'dan destek istedi.  Uslu, Bakan Soylu ile yaptıkları istişareden duyduğu memnuniyeti ifade ederek İçişleri Bakanı Soylu’ya teşekkürlerini iletti. 

GEREKENİ YAPACAĞIZ

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ise sorunların çözümü konusunda istişare mekanizmasının önemine değindi ve dile getirilen hususlarda gerekeni yapacaklarını kaydederek ziyaretlerinden ötürü Genel Başkan Uslu’ya teşekkür etti.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu