Başkan Akgül'den PTT açıklaması

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Salıpazarı’nda PTT’nin kapatılması ile ilgili basında çıkan haberle ilgili açıklama yaptı. Akgül “İlçemizde PTT’nin kapatılması söz konusu değil” dedi

Son günlerde basında ve sosyal medyada Salıpazarı PTT Müdürlüğünün kapatılacağı ile ilgili haberler ve yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığını kaydeden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül konuyla ilgili açıklama yaptı. 

OLAYIN TAKİPÇİSİYİZ

Olayın takipçisi olduklarını belirten Başkan Akgül, "PTT’nin kapanması diye bir şey yok. PTT Türkiye genelinde yedi yüz ilçede Müdürlükleri Şubeye dönüştürme kararı aldı. Bu sadece Salıpazarı ilçemizde uygulanan bir durum değildir" diye konuştu. 


BİR MAĞDURİYET SÖZ KONUSU DEĞİL

Vatandaşların mağdur olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Akgül, “Salıpazarı PTT Şubesinde muhasebe bölümü hariç bütün birimler hizmet vermeye devam edecektir. Vatandaşlarımızın PTT’den kullanacağı kredi işlemleri dışında, Kargo ve posta hizmetleri ile bugüne kadar yürütülen bütün hizmetler, ilçemizde PTT tarafından aynen yürütülmeye devam edecektir. Bırakın kapatılmasını biz şubeye dahi dönüşmemesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz."

GÜNCEL Haberleri

Filenin Sultanları Millet Ligi'nin son etabında sahaya çıkıyor: İlk rakip Hollanda!
Türkiye tarımsal hasılada dünya 7.'ncisi
Enerjide dar gelirlilere katkı payı artacak
30 ilde ortak televizyon kulesi yapılacak
BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI