Başkan Akgül'den Şehit Samet Tokur'a vefa - samsun haber

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Amanos Dağları'nın Hatay bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve daha sonra şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tokur'un kabrini ziyaret etti

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Kaymakamı Eray Gürsoy, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay ve İlçe Müftüsü Kenan Doğru ile birlikte Kalfalı Mahallesindeki Şehit Samet Tokur’un kabrini ziyaret etti. 

MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUM

Başkan Akgül, “Şehitlerimize büyük bir vefa borcumuz var.Vatanımız ve bayrağımız için şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Allah onlardan, onları yetiştiren analardan ve babalardan razı olsun” dedi.

 


ŞEHİTLERE DUA EDİLDİ

‘Şehitler Haftası’ nedeni ile Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) birimlerince, Amanos Dağları'nın Hatay bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve daha sonra şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tokur'un kabri başında Kuran-ı Kerim okundu ve tüm şehitler için dua edildi.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu