Başkan Demirtaş: Amacımız halkımızla iç içe olmak

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sabah namazı sonrası vatandaşlarla buluştu. Başkan Demirtaş, "Amacımız halkımızla iç içe olmak. Onlarla her ortamı paylaşmak" dedi

Samsun Valisi Osman Kaymak, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Sabah Namazında Buluşuyoruz etkinliğinde Büyük Cami'de vatandaşlarla sabah namazı kıldı. Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun İl Kültür Müdürü Adnan İpekdal, İlkadım İlçe Müftüsü Seyfullah Çakır, Kalkanca Kur'an Kursu öğrencileri, Atakum Gençlik Merkezi gençleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabah namazında sohbet ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sabah namazı ve tesbihat ile tamamlandı. Başkan Demirtaş, camii çıkışında Samsun Valisi Osman Kaymak birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açtığı stantta cami cemaatine sıcak çorba ikram etti. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği programda Samsun Valisi Osman Kaymak, çorbasını Başkan Demirtaş’ın elinden aldı.

MUTLULUK DUYUYORUZ

Vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Amacımız halkımızla iç içe olmak. Onlarla her ortamı paylaşmak. Sabah namazından sonra cemaat ile birlikte Büyük Camimizde hep birlikte çorbamızı içtik. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

GÜNCEL Haberleri

Başkan İhsan Kurnaz’dan Kurban Bayramı Mesajı
Atakum Kurban Bayramı’na hazır
Atakum Belediyesi, Çobanlı Halkı İskelesi’nde  19 Mayıs coşkusunu yeniden yaşattı
BAŞKAN DOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Fethiye'de restoranda tavan çöktü: 1'i çocuk 5 turist yaralı