Başkan Demirtaş esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; "İlçemizde hayati önem taşıyan yenilikçi projeleri vatandaşlarımızla paylaşmaya ve onların fikirlerini almaya devam ediyoruz. Bu hususta, ziyaret ettiğimiz esnafımızın bakış açısını ön planda tutuyoruz." dedi

Başkan Necattin Demirtaş, vatandaşlarla iç içe olup taleplerini dinlemeyi, mahallelerdeki yapılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Mahalle gezileri kapsamında Saathane esnaflarını işyerlerinde ziyaret eden Başkan Demirtaş,esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Esnafımızın bakış açısını ön planda tutuyoruz

İlkadım'ın  kalkınması için hep birlikte çalıştıklarını,elde edilen başarılarda esnafın ve halkın çok önemli bir katkısı olduğuna vurgu yapan Başkan Demirtaş; "Geçtiğimiz hizmet dönemleri içerisinde hayata geçirdiğimiz bütün projelerde esnaf ve vatandaşımızın fikrine ve desteğine başvurduk. Ortada fikir birliği olunca yaptığımız hiçbir proje boşa çıkmadı ve hepsi de halkın yararına oldu. Yeni dönemde de aynı şekilde, ilçemizde hayati önem taşıyan yenilikçi projeleri de vatandaşlarımızla paylaşmaya ve onların fikirlerini almaya devam ediyoruz. Bu hususta, ziyaret ettiğimiz esnafımızın bakış açısını ön planda tutuyoruz.  Netice itibarı ile ilçemizin ekonomi lokomotifi görevini esnaflarımız görmekte ve layıkı ile yerine getirmektedirler" sözlerini kaydetti.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”