Başkan Hıraoğlu: Annelerin arkasındayız

Eğitim Bir-Sen Samsun Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Sevil Hıraoğlu, "Bugün Diyarbakır’da 28 koca yürekli annenin arkasında 80 milyonun olduğunu Samsun’dan haykırıyoruz" dedi

Eğitim Bir-Sen Samsun Şubesi Kadın Komisyonu üyeleri, Diyarbakır’da evlatları için direnen anneleri ve duruşlarını desteklemek üzere basın açıklaması yaptı.

Diyarbakır’daki annelerin yanında olduklarını kaydeden Eğitim Bir Sen Samsun Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Sevil Hıraoğlu, “Bugün Diyarbakır’da 28 koca yürekli annenin arkasında 80 milyonun olduğunu Samsun’dan haykırıyoruz. Bazı duyguların, değerlerin, doğruların ve gerçeklerin dili yoktur. Acının, gözyaşının, dilinin, dininin, milletinin, mezhebinin, ırkının olmadığını aradaki km’lerce mesafenin bu acıyı paylaşmaya engel olamayacağını, binbir meşakkatle büyüttükleri evlatlarına bir an önce kavuşmak isteyen analarımızın, Samsun  Eğitim Bir-Sen anneleri ve kadınları olarak yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Tarih yazan Anadolu kadını, bugün de asil duruşunu sergilemiştir. Terör ve uzantılarının milletimizin, devletimizin, tüm değerlerin, tüm kutsalların, tüm canlıların, tüm ailelerin, tüm evlatların ve tüm annelerin üzerinden ellerini çekecekleri günlerin bir an önce gelmesi temennisiyle” dedi.
Basın açıklaması, toplu fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu