Başkan Taşçı: “İlçenin gelişimine yön verdik”

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri yaşam alanları ve hizmet noktalarıyla, Atakum’un gelişim ve değişimine yön verdiklerini söyledi. 

Atakum’a 4,5 yıl içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla çağ atlattıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “Önümüzdeki dönemde de Atakum’un yıldızını daha da parlatacak ve Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri arasındaki yerini sağlamlaştıracak kapsamlı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

87 KAPSAMLI PROJE

Atakum’un, Karadeniz’in en hızlı gelişen ve nüfusu en hızlı artan ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Belediyeler, ilçelerin gelişimini geriden takip etmemeli. Bizim başarı ölçütümüz, ilçenin gelişiminin önüne geçip, bu gelişime yön verebilmektir. Bu anlamda yaptığımız planlamalar ve kapsamlı çalışmalarla, ilçemizin gelişimine yön verdik. Göreve gelirken tespit ettiğimiz eksikleri, vatandaşlarımıza söz verdiğimiz 55’te 55 proje ile bir bir giderirken, bu sayının üzerine çıkarak hayata geçirdiğimiz toplamda 87 proje ile Atakum’un çehresini değiştirdik” diye konuştu.

DURMAK YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM

Spordan sağlığa, ekonomiden turizme, her alanda ilçenin gelişimini desteklediklerini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, sahip olduğu özelliklerle Karadeniz Bölgesinin parlayan yıldızı. İlçemizin değerine değer katan, hat ettiği hizmet ve kent anlayışıyla buluşturan önemli projeler hayata geçirdik. 4,5 yıllık görev sürecimizde sağlık tesisi, eğitim ve spor tesisleri, istihdama dayalı projeler, sosyal sorumluluk projeleri, turizm ve yaşam alanları gibi birbirinden önemli projelerle, hemşerilerimize hizmet verdik. Önümüzdeki dönemde de Atakum’un yıldızını daha da parlatacak ve Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri arasındaki yerini sağlamlaştıracak kapsamlı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

GÜNCEL Haberleri

TÜRK DÜNYASI ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUYLA SÜRÜYOR TÜRK DÜNYASI’NDAN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET
CANİKFEST 24 Nisan'da Başlıyor
CANİKFEST Öğretmen Buluşmalarına Tam Not
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Takdir Toplayan Çalışma
BÜYÜKŞEHİR’DEN DOLU DOLU 23 NİSAN PROGRAMI