Başkan Topaloğlu: Cumhur İttifakı yıkılmaz bir kaledir - samsun haber

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Cumhur İttifakı, bu milletin ortak paydası, Cumhurun yıkılmaz kalesidir" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 'na nezaket ziyaretinde bulundu.

İlçede gerçekleşen ve devam eden projeler hakkında misafirlerine bilgi veren, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Cumhur İttifakının yıkılmaz bir kale olduğunu söyledi. 


Cumhur İttifakının sağlam temeller üzerinde güzel işler başardığını belirten Başkan Topaloğlu, "Birlik ve beraberlik içerisinde, Türkiye Yüzyılında, Cumhur İttifakımızın zafer yılı olacak olan 2023 yılında yüksek bir oy oranıyla, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden aziz milletimizin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçeceğiz" diye konuştu. 

Başkan Topaloğlu'na ilçedeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak konuşmasında; “Cumhur İttifakı kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin sembolüdür. Büyük başarıların ittifak kapsamı içinde gerçekleştiğine yürekten inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Yüce Türk Milleti adına her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevi yapmaktadır" ifadelerini kullandı. 
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ziyaretin anısına MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak 'a Osmanlı Kılıcı hediye etti.Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk da eşlik etti.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu