Canik'te okullar tertemiz - samsun haber

Canik Belediyesi hafta sonu gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavı ve KPSS  öncesi okullarda dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi

Koronavirüs ile mücadelesini her alanda sürdüren Canik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullarda okul bahçelerini, bina giriş kapılarını, sınıf kapı kollarını, masaları ve sıraları, sınıfları, koridorları ve lavaboları tek tek steril hale getirerek dezenfekte etti. Okul girişlerine ve sınıflara el dezenfektanı ve maske yerleştirilerek sosyal mesafe kuralına uyulması açısından da yerlere uyarı işaretleri yapıştırıldı.

BAŞKAN SANDIKÇI BAŞARI DİLEDİ

Sınavlara girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; “ Her şeyin başı sağlık. Hem bursluluk sınavına girecek öğrencilerimiz hem Kpss sınavına girecek olan genç kardeşlerimizin sağlığı için sınavların gerçekleştirileceği okullarda sterilizasyon çalışması gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin bu konuda endişeleri olmasın. Canik Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele konusunda Canik Kaymakamlığımızın riyaseti ve koordinesinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Sınavlara girecek olan kardeşlerimiz sınavlarına konsantre olsunlar.” İfadelerini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Ramazan Bayramı’na hazır
SAMSUN’DA KURULAN “BAYRAM SOKAĞI” İLE BAYRAM DOLU DOLU GEÇECEK
Atakum Belediyesi Zabıtası Ramazan Bayramı öncesi  gıda denetimi gerçekleştirdi
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI