Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti

Samsun’da dün göreve başlayan Vali Zülkif Dağlı, tebrik çiçeği yerine Türk Kızılayı'na veya Yeşilay'a bağış yapılmasını istedi

Valiler Kararnamesi’yle Samsun’a atanan ve dün göreve başlayan Samsun Valisi Zülkif Dağlı,bugün ilk twitini attı. Vali Dağlı, kendisine gönderilecek tebrik çiçeği yerine Türk Kızılayı'na veya Yeşilay'a bağış yapılmasını istedi. Vali Dağlı ayrıca, kendisine Samsun’da görev yapma fırsatı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti.


ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ

Vali Dağlı Twitter hesabından şu mesajları paylaştı: “Dün itibarıyla Samsun Valisi olarak görevime başlamış bulunmaktayım. Dostlarımın tebrik için çiçek göndermek yerine, tüm dünya mazlum ve muhtaçlarının gönlünde taht kuran Türk Kızılayı'na veya zararlı alışkanlıklarla mücadele eden Yeşilay'a bağış yapmalarını istirham ediyorum.”

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

“Düzce Valiliği görevimden sonra Samsun Valisi olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı bu güzel kente ve saygıdeğer insanlarına hizmet etme fırsatını veren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.”

GÜNCEL Haberleri

Atakum Ramazan Bayramı’na hazır
SAMSUN’DA KURULAN “BAYRAM SOKAĞI” İLE BAYRAM DOLU DOLU GEÇECEK
Atakum Belediyesi Zabıtası Ramazan Bayramı öncesi  gıda denetimi gerçekleştirdi
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI