Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına "Seçim için hazırlıklara başlayın" talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün AK Parti Genel Merkezi'nde kurmaylarıyla yaptığı olağanüstü zirvede "Seçim beyannamesi hazırlıklarına başlayın" talimatı verdiği ortaya çıktı

AK Parti, seçim çalışmalarına hız verdi. Önceki gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde yapılan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile parti kurmaylarının katıldığı toplantıda seçimlere ilişkin yol haritası görüşüldü. Edinilen bilgilere göre, toplantıda, AK Parti'nin bugüne kadarki seçim çalışmaları masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Seçim beyannamesi hazırlıklarına başlayın" talimatını verdiği öğrenildi.

KURMAYLAR ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURACAK


Bu çerçevede parti kurmayları tarafından sosyal politikalar, ekonomi, sağlık, eğitim, turizm ve çevre gibi çeşitli alanlarda çalışma grupları oluşturulacak. Belirlenecek alanlardaki tecrübeli isimler, çalışma gruplarının başına geçtikten sonra her alanda ayrı ayrı seçime özel hazırlıklar yapılacak. Çalışma grupları, düzenli aralıklara toplanacak. Gelinen aşamalar daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK


Türkiye Gazetesi'nin haberine göre önceki gün gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına benzer toplantılar önümüzdeki dönemde belirli aralıklarla devam edecek.
Kaynak: Haberler.com

GÜNCEL Haberleri

Filenin Sultanları Millet Ligi'nin son etabında sahaya çıkıyor: İlk rakip Hollanda!
Türkiye tarımsal hasılada dünya 7.'ncisi
Enerjide dar gelirlilere katkı payı artacak
30 ilde ortak televizyon kulesi yapılacak
BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI