Demirtaş, temizlik personeli ile buluştu

Temizlik personeli ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Kimse işini küçümsemesin. İlçemizin güzelliği temizliğinden belli olur” dedi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin  Demirtaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile Derebahçe şantiyesinde bir araya gelerek, çalışanların sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a beraberinde, Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan ve birim müdürleri eşlik etti. 

EN ÖNEMLİSİ TEMİZLİK

İşçilere seslenen Demirtaş, “İşimiz sadece temizlik deyip geçmeyelim. Özellikle en önem verdiğim mesele temizlik meselesidir. Biz biliyoruz ki temizlik olmadan iman olmaz. Bir ekip ruhuyla hareket etmemiz gerekir. İlçemizin güzelliği temizliğinden belli olur. Bugüne kadar büyük bir gayretle geldik, bundan sonra biraz daha düzenli olmalıyız. İşimiz, çocuklarınızın ekmeğidir, mukaddestir. Kimse işini küçümsemesin, bunu hassasiyetle sizden istiyorum" diye konuştu.
 

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu