Depremzede anne ve bebeği 20 gün sonra kavuştu

Elbistan depreminde ailesiyle birlikte enkaz altında kalan anne, kendisi gibi enkaz altından çıkartılan 1 ay 10 günlük bebeğine 20 gün sonra kavuştu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 2. depreme yakalanarak ailesiyle birlikte enkaz altında kalan Bediha Kılıç (36), kendisi gibi enkazdan sağ çıkartılan 2 aylık bebeğine 20 gün sonra kavuştu.

Anne ve bebeğinin hikayesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi Kümbet Mahallesinde bulunan 4. Katlı binada yaşandı. Kılıç ailesi Pazarcık merkezli depremden yara almadan kurtuldu. Güvenilir olduğunu düşündükleri yakınlarına ait eve sığındılar. Elbistan merkezli depreme ise bu binada yakalandılar. Ailenin tamamı enkaz altında kaldı. Durmuş Ali Kılıç (42) enkazdan ölü olarak çıkartıldı. Bedia Kılıç, 1 ay 10 günlük bebeği Umut Kılıç, diğer çocukları Neziha Kılıç (7) ve Cafer Efe( 5) enkazdan sağ olarak çıkartıldı. Yaralı anne ve aile Sivas’a nakledilerek KYK Yurduna yerleştirildi. Yaralı olan anne Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servisinde tedavi altına alındı. Sağlık durumu düzelen anne ayrıldıklarında 1 ay 10 günlük olan bebeği ile tam 20 gün sonra kavuştu. Anne ve bebeğinin kavuşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI
Bursa'da deprem
Hazreti Muhammed karikatürü nedeniyle Leman dergisine mali suçlar soruşturması
Canik'e Sağanak Yağışa Karşı Etkin Mücadele
BAŞKAN DOĞAN, ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILACAK SAMSUN MARKETİ YERİNDE İNCELEDİ