Dünür muhtarların torun sevinci

Samsun'da dünür olan Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç ile Baruthane Muhtarı Mustafa Öztürk, ikinci kez torun sahibi oldu

Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç'un kızı Seda ile evli olan Baruthane Muhtarı Mustafa Öztürk'ün oğlu Hamza Öztürk, ikinci kez çocuk sahibi oldu. Dünür muhtarlar, mutlu günlerinde çocuklarının yanlarından ayrılmazken, bebeğe Mustafa Çınar adı verildi.

Aynı zamanda Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı olan Baruthane Muhtarı Mustafa Öztürk, ikinci kez dede olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Allah herkese bu duyguyu yaşatsın'' dedi. Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç ise, ''İkinci kez anneanne oldum. Allah geleceğimiz olan çocuklarımızın, torunlarımızın bahtını açık etsin'' diye konuştu.

GÜNCEL Haberleri

Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu
Samsun’da bungalov vurgunu! Çok sayıda insanın hayalleri kâbusa döndü
SAMPA'DAN BASIN AÇIKLAMASI
AJet’ten 9 euroya yurt dışı bilet kampanyası
15 TEMMUZ RUHU İLKADIM'DA BAYRAKLARLA YAŞATILIYOR Başkan İhsan Kurnaz: “Şanlı bayrağımızı size emanet ediyoruz”