Esenyurt’ta yangında ölen 4 çocuğa hüzünlü veda 

Esenyurt’ta 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında ölen 4 çocuğun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Anne ve aile yakınları gözyaşlarına boğuldu

Esenyurt'ta Üçevler Mahallesi 887'nci Sokakta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki Suriye uyruklu ailenin yaşadığı dairede çıkan yangında anne, yanına bir çocuğunu alarak kendini dışarı atmış ve yardım istemişti. Geriye kalan 4 çocuğu ise alevlerin arasında kalarak can vermişti. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmiş, sağlık ekipleri ise dairede kalan Ahmet (10), Besme (9), Şahin (4) ve Selva Al Hammud (1) isimli çocukların hayatlarını kaybettiğini belirlemişti. Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından çocukların cenazeleri aileye teslim edilmişti.

Cenazeye yaralı kurtulan anne Fatma Al Hammud ile aile yakınları katıldı
Cenazeler, gözyaşları içinde Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Hacı Mustafa Güllü Camii’ne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra çocukların cenaze namazları tek tek kılındı. Namazın ardından cenazeler, gözyaşları içinde Silivri Gümüşyaka Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

GÜNCEL Haberleri

CANİKFEST Başlıyor
SAMSUN’DA AİLE AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR
‘Samsun İklim Buluşmaları’ Ata Sahne’de gerçekleştirildi
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN OKAF’A DAVET
Atakum Belediyesinden ‘Küçük Farklılıklar Büyük Dünyalar Sergisi’