Evi yanan aileye devletten yardım eli

Samsun'un Alaçam İlçesi'nde 15 gün önce evi yanan vatandaşa devlet sahip çıktı. Samsun Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, devlet olarak imkanlar doğrultusunda yardımlarını yapacaklarını söyledi

Samsun 'un Alaçam İlçesi Yenice Mahallesi’nde 15 gün önce Namık Düşünsel’e ait ev sobadan çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Yangın sonrası Yenice Mahallesi’nde yangınzede Düşünsel ailesini ziyaret eden Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, aileye ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

DEVLET OLARAK YANLARINDAYIZ

Kaymakam Zaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Emre Kösem, Belediye Meclis Üyesi Raif Vatan, Yenice Mahallesi Muhtarı Mustafa Geveci ile birlikte Namık Düşünsel’e ait evin yanan evde incelemelerde bulunarak, devlet olarak ellerinden ne geliyorsa, imkanlar doğrultusunda yardımlarını yapacaklarını söyledi.

İHTİYAÇLARI ULAŞTIRACAĞIZ

Olayda can kaybının yaşanmamış olmasının kendilerini teselli ettiğini ifade eden Kaymakam Zaman, "Mağdur vatandaşlarımıza destek sağlamak için incelemelerde bulunduk. Kaymakamlık olarak acil ihtiyaçlarını kendilerine en kısa zamanda ulaştıracağız” dedi.

GÜNCEL Haberleri

Başkan İhsan Kurnaz’dan Kurban Bayramı Mesajı
Atakum Kurban Bayramı’na hazır
Atakum Belediyesi, Çobanlı Halkı İskelesi’nde  19 Mayıs coşkusunu yeniden yaşattı
BAŞKAN DOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Fethiye'de restoranda tavan çöktü: 1'i çocuk 5 turist yaralı