Fenerbahçe Beko, Monaco’ya farklı mağlup oldu: Taraftardan Ali Koç’a tepki

THY Euroleague’nin 15. haftasında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaştığı Fransa temsilcisi Monaco’ya 99-69 yenilerek ağır bir mağlubiyet aldı.

THY Euroleague’nin 15. haftasında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaştığı Fransa temsilcisi Monaco’ya 99-69 yenilerek ağır bir mağlubiyet aldı.

Maça dengeli bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, ilk periyodu 19-17 önde kapattı. Ancak Monaco, devreye doğru üstünlüğü ele geçirdi ve soyunma odasına 43-38 üstünlükle girdi. Üçüncü periyotta farkı açan konuk ekip, son çeyreğe 72-54 önde girdi. Monaco, dördüncü çeyrekte de üstün oyununu sürdürerek mücadeleyi 30 sayı farkla kazandı.

Karşılaşmada Fenerbahçe Beko’dan Marko Guduric, 34. dakikada beş faulle oyun dışı kalırken Monaco’dan Papagiannis 31. dakikada aynı nedenle sahadan ayrıldı.

Taraftardan Ali Koç’a Tepki

Fenerbahçe taraftarları, maçın son bölümünde sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve yönetimini istifaya davet etti. Taraftarlar ayrıca eski başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yaparak tepkilerini dile getirdi.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”
Atakum Belediyesi Mobil Aşevi’ne yoğun ilgi
Canik';ten Glütensiz Gıda Paketi Desteği
Atakum Belediyesinden sanatla eğitime katkı
Atakum Belediyesi OKAF’25’te