Fetöcülere Geçit Yok

Samsun’un da aralarında bulunduğu Ordu merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonda 34 kişi yakalandı. 1 kişinin araması ise devam ediyor.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığınca, örgütün "emniyet mahrem yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Karar üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ordu, Erzurum, Bursa, Van, Samsun, Trabzon ve Tokat'ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, daha önce meslekten ihraç edilen 34 eski polis gözaltına alındı.

Ordu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlıların, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor. 

Ekiplerin, operasyon kapsamında bir kişiyi arama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.
 

GÜNCEL Haberleri

Canik Belediyesi TEKNOFEST KKTC'ye Damga Vurdu
Başkan Türkel: “En büyük ilham kaynağımız”
ADALET BAKANI TUNÇ’TAN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET
Her Kurban, Lösemili Çocuklar İçin Umut Oluyor
Başkan İhsan Kurnaz Anneleri Unutmadı