Havza'da amaç yaşam standartını yükseltmek - samsun haber

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, halkın yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve muhtarlar Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin Başkan Özdemir’e dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 


Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Şahin ve beraberindeki muhtarlar ziyaretlerinden teşekkür ederek, “Öncelikle yeni görevinizde size ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar dilerim. Havza Belediyesi olarak muhtarlarımızdan gelen talepler ve öncelik sırasına göre halkımıza hizmet etmek ve halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yine bu amaç doğrultusunda Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliğinde sahada olanca gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.


Ziyarette Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e muhtarların taleplerini ileterek bir süre görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Dernek Başkanı Şahin’e dernek yönetim kurulu üyesi ve Hecinli Muhtarı Cengiz Yeşilyurt ile Belalan Mahallesi Muhtarı Ziya Nur Soylu eşlik etti.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Kent Ormanı’nda çevre farkındalık etkinliği gerçekleştirdi
ÖĞRENCİLERE BÜYÜKŞEHİR İLE MÜZE GEZİSİ
Canik'te Kokarca Böceğine Karşı Mücadelede Atak
BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIM İÇİN ÇEVRE DOSTU YENİ HİZMET
Atakum’da 19 Mayıs kutlamaları son hız