İlkadım Belediyesi kar temizleme çalışmalarına ara vermiyor - samsun haber

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri kar küreme ekipleri iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle olası buzlanmaya karşı yollarda ve kaldırımlarda temizlik çalışması başlatarak beyaza bürünen kaldırım ve Pazar yerlerini temizledi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından kent genelinde etkili olan kar yağışının etkisiyle yollarda buzlanma sonrası İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kaldırımlarda ve ilçede kurulan semt pazarlarını temizleyerek vatandaşların yaşayabileceği kazaların da önüne geçmeye çalıştı. Etkili olan kar yağışına ve dondurucu soğuğa rağmen belediye personelleri, kaldırımları beyaza bürüyen karları küreklerle temizledi.10 kişilik 4 takımdan oluşan kar küreme timi ilçede kurulan pazar yerlerinin de tamamını temizledi.

TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Çalışmalarla ilgili bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş “Halkımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için görevimizin başındayız. Ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarımızda kar kürüme ve tuzlama çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, yaya vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için kaldırımlarda da temizlik çalışması yaptılar. Vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamaması adına ekiplerimiz teyakkuz halindeler” dedi.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”
Atakum Belediyesi Mobil Aşevi’ne yoğun ilgi
Canik';ten Glütensiz Gıda Paketi Desteği
Atakum Belediyesinden sanatla eğitime katkı
Atakum Belediyesi OKAF’25’te