İsrail, Beyrut’ta 4 katlı binayı SİHA ile vurdu

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlediği hava saldırısında 4 katlı bina yıkıldı. Çok sayıda kişi yaralandı.

Lübnan resmi ajansı NNA’nın haberine göre, İsrail ordusunun silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile Beyrut’un Dahiye bölgesindeki Şiyah mahallesinde bulunan 4 katlı bir binayı hedef alması sonucu bina tamamen yıkıldı.

Saldırıda çok sayıda kişinin orta derecede yaralandığı belirtilirken, herhangi bir tahliye ya da uyarının yapılmadığı bildirildi. Bölgede yürütülen arama kurtarma çalışmaları tamamlandı.

Siviller hedef alınıyor

Son iki günde İsrail, Beyrut’un Ras en-Neba, Mar İlyas ve El-Balat bölgelerine de tahliye uyarısı yapmadan hava saldırıları düzenlemiş, bu saldırılarda çok sayıda sivil hayatını kaybetmişti.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”