Kalbine yenik düşen polis için tören düzenledi

Samsun’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru Nevzat Tunçay (45) için Samsun İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenledi. 

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli evli ve 1 çocuk babası Nevzat Tunçay, öğlen saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı bir özel hastanede bugün hayatını kaybetti. Polis memuru Tunçay için bugün İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 
Törende polis memuru için dualar edildi, özgeçmişi okundu. Törenin ardından polis memuru Tunçay'ın naaşı, cenaze aracıyla yarın toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi. 
Samsun’da 2010 yılından beri İstihbarat Şube Müdürlüğünde görev yapan Tunçay’ın cenaze törenine Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, askeri ve mülkü erkan ile polis memurunun ailesi katıldı. 

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”