Kars'ta kaybolan çocuk 4 gün sonra sağ bulundu

Kars'ta kaybolan 12 yaşındaki Tarık Altun arama çalışmalarının 4’üncü gününde Yalınkaya köyünde kaya dibinde uyurken bulundu.

Kars merkeze bağlı Halefoğlu köyünde 4 gün önce sabah saatlerinde kuzenleriyle hayvanlarını otlatmaya giden ve kaybolan Selma ve Oktay Altun çiftinin 12 yaşındaki çocukları Tarık Altun arama çalışmalarının 4'üncü gününde kaybolduğu köyden 7 kilometre uzaklıktaki Yalınkaya köyünde kaya dibinde uyurken bulundu.

Tarık Altun'u arama çalışmalarına jandarma, AFAD, JAK timleri, UMKE, köy korucuları ve komanda birlikleri, köylüler ile birlikte Halefoğlu köyü ve tarafında bulunan arazileri didik didik aranmıştı.

Yaklaşık 4 gündür kendisinden haber alınamayan Tarık Altun ekipler tarafından sağ olarak bulundu. Halsiz ve bitkin düşen küçük çocuk, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu