Kuvvetli sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji, Samsun'da aralıksız yağan sağanak yağışın ani sel, su baskınlarına sebep olabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Samsun'da iki gündür aralıksız yağan sağanak yağışın bugün de devam edeceği bildirildi. Yapılan değerlendirmelere göre aralıksız yağan sağanak yağışın ani sel, su baskınları, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara sebep olabileceğini belirtildi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) ve yer yer çok kuvvetli (50-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi. Hava sıcaklığın da ise kıyı kesimlerde 2 ila 4, iç kesimlerde 4 ila 8 derece düşüş bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ 


Samsun, aralıklı kuvvetli sağanak yağışlı, 14 derece.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu