Kuvvetli sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji, Samsun'da aralıksız yağan sağanak yağışın ani sel, su baskınlarına sebep olabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Samsun'da iki gündür aralıksız yağan sağanak yağışın bugün de devam edeceği bildirildi. Yapılan değerlendirmelere göre aralıksız yağan sağanak yağışın ani sel, su baskınları, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara sebep olabileceğini belirtildi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) ve yer yer çok kuvvetli (50-70 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi. Hava sıcaklığın da ise kıyı kesimlerde 2 ila 4, iç kesimlerde 4 ila 8 derece düşüş bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ 


Samsun, aralıklı kuvvetli sağanak yağışlı, 14 derece.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”