Meteoroloji saat verdi! Samsun'a yağış geliyor - samsun haber

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Samsun'da öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra; Samsun, Sinop, Ordu, Kastamonu çevreleri ve Çorum, Amasya ve Tokat'ın kuzey kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Kastamonu iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
 Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Bölge genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor.Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

Samsun: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.29

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Kent Ormanı’nda çevre farkındalık etkinliği gerçekleştirdi
ÖĞRENCİLERE BÜYÜKŞEHİR İLE MÜZE GEZİSİ
Canik'te Kokarca Böceğine Karşı Mücadelede Atak
BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIM İÇİN ÇEVRE DOSTU YENİ HİZMET
Atakum’da 19 Mayıs kutlamaları son hız