Meteoroloji uyardı

Meteoroloji, dün gerçekleşen ve metrekareye 100 kilogramdan fazla yağış düşen İstanbul'daki sağanağın ardından, orta Karadeniz'in de bir bölümüne kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Giresun çevreleri ile  Sinop çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 4-6 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

YAĞIŞLAR; ORTA KARADENİZ'DE ETKİLİ OLACAK

Kuvvetli yağış uyarısında bulunan Meteoroloji "Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Giresun çevreleri Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Sinop çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden, meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerini kullandı.

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

GÜNCEL Haberleri

SAMSUN CUMHURİYET MEYDANI TABUTLARLA DOLDU
Ata’ya saygı koşusu cumhuriyet sevdalılarını buluşturacak
Canik'te Yeni ve Modern Parklarla Çehreye Değer
“Doğalgaz, Kentsel Dönüşüme Engel Değil”
Can Sofrası'na Yüksek İlgi