Meteorolojiden Samsun'a Sağanak Yağış Uyarısı - samsun haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Samsun'un batı ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım uyarısı yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı son dakika uyarısı ile Kastamonu ve Sinop'un iç kesimleri ile Samsun'un batısındaki ilçelere gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda su ifadeler yer verildi;

"Yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; bugün 14.30-19.00 TSi saatleri arasında Kastamonu ve Sinop'un iç kesimleri ile Samsun'un batı ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

GÜNCEL Haberleri

CANİKFEST Başlıyor
SAMSUN’DA AİLE AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR
‘Samsun İklim Buluşmaları’ Ata Sahne’de gerçekleştirildi
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN OKAF’A DAVET
Atakum Belediyesinden ‘Küçük Farklılıklar Büyük Dünyalar Sergisi’