Müdür Urhal minik öğrencinin dileğini gerçekleştirdi

Samsun Emniyet Müdürlüğüne kartpostal göndererek, polislerle bir gün geçirmek istediğini ileten öğrencinin dileği gerçekleşti

Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Alptekin Can Demircioğlu, polisleri çok sevdiğini, polis olmak istediğini ve polislerle bir gün geçirmek istediğini yazdığı kartpostalı Samsun Emniyet Müdürlüğüne gönderdi. Kartı okuyan Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Demircioğlu'nun bu talebinin yerine getirilmesi için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerini öğrencinin evine gönderdi.

Ekip aracıyla evinden alınarak Toplum Destekli Polislik Şubesi'nde misafir edilen Demircioğlu, daha sonra Urhal'ı makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğü birimlerinin de tanıtıldığı Demircioğlu'na çeşitli hediyeler verildi. Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı araç "Ejder"e de bindirilen Demircioğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.Demircioğlu, güzel bir gün geçirdiğini, dileği yerine getirildiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, İl Emniyet Müdürü Urhal ve polislere teşekkür etti.

GÜNCEL Haberleri

15 TEMMUZ RUHU İLKADIM'DA BAYRAKLARLA YAŞATILIYOR Başkan İhsan Kurnaz: “Şanlı bayrağımızı size emanet ediyoruz”
BAŞKAN İHSAN KURNAZ:”15 TEMMUZ DESTANSI BİR DİRENİŞİN SİMGESİDİR”
Canik'te Özel Öğrencilere Özel Proje
BBP İlkadım’da 4. Olağan Kongre Heyecanı
SAMSUN CUMHURİYET MEYDANI TABUTLARLA DOLDU