Muhtarlar İstanbul'da buluştu

Samsunlu muhtarlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı “Türkiye Muhtarları El Ele Projesi İstanbul Buluşması”na katıldı.

Samsunlu muhtarlar Mustafa Öztürk, Hava Rendeci, Şerif Yavşan, İdris Yıldız, Orhan Şimşek, Erkan Levent, Sabiha Demirci ve Sündüz Artış, 'Türkiye Muhtarları El Ele Projesi' kapsamında İstanbul'da düzenlene toplantı ve etkinliklere katıldı.

İstanbul Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Aktürk, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Delibalta, ilgili kurumların temsilcileri ve Türkiye’nin birçok ilçesinden köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Muhtarlar toplantının ardından Demokrasi ve Özgürlükler Adası Yassıada'yı, Ayasofya Camisi ve İstanbul'un çeşitli tarihi, kültürel ve doğal yerlerini gezme fırsatı buldu.

İstanbul Buluşmasını değerlendiren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, “Türkiye Muhtarları El Ele Projesi''nin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, ''Ülke genelinden muhtarlarımızı özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan bir araya getiren bu projeyi çok önemsiyoruz. Bu tür buluşmalarla birbirimizi daha iyi tanıyor ve anlıyoruz. İstanbul Buluşmasını gerçekleştiren herkese ve buluşmamıza katılan başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya ve katılımcılara teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu