Otizmli Çocuklar Yaşam Merkezi İstiyor

samsunvehaber.com’u ziyaret eden Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Nedret Yüceer, otizmli çocuklar için Samsun’da bir yaşam merkezi yapılması istediklerini söyledi

Samsun Otizmli Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Nedret Yüceer, samsunvehaber.com’u ziyaret etti. samsunvehaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz ve Genel Koordinatör Sedat Öksüzoğlu’nun ağırladığı Yüceer, otizmli çocukların eğitimlerine önem verilmesi gerektiğini kaydetti.


YAŞAM MERKEZİ İSTİYORUZ


Otizmliler için bir yaşam merkezi istediklerini belirten Yüceer, “Çocuklarımız için bir eğitim alanı oluşturulmalı. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmek, ilerletmek ve meslek sahibi olmalarını sağlayabilecek bir yaşam merkezine ihtiyacımız var. Eğitim şartları yeterli bir boyuta getirilmeli ki evlatlarımız kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmeli” dedi.

Ayşe KUŞCU KAYA

GÜNCEL Haberleri

TÜRK DÜNYASI ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUYLA SÜRÜYOR TÜRK DÜNYASI’NDAN BAŞKAN DOĞAN’A ZİYARET
CANİKFEST 24 Nisan'da Başlıyor
CANİKFEST Öğretmen Buluşmalarına Tam Not
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Takdir Toplayan Çalışma
BÜYÜKŞEHİR’DEN DOLU DOLU 23 NİSAN PROGRAMI