Palandöken: Hijyen ve temizlik ürünlerindeki KDV sıfırlanmalı - samsun haber

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşların hijyen ve temizlik ürünlerine rahatça ulaşabilmeleri için hijyenin bu kadar kritik önem arz ettiği pandemi döneminde temizlik için gereken bu ürünlerin KDV’si sıfırlanmalı” dedi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hijyen ve temizlik ürünlerindeki KDV’nin sıfırlanması gerektiğini kaydetti. 

Palandöken, “Bir yılı aşkın süredir devam eden pandemide Bilim Kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm dünyadaki bilim insanları tarafından virüsten korunmada büyük bir kalkan olan maske, sabun, deterjan, kolonya, dezenfektan vb. gibi hijyen ürünleri gıda ürünleri kadar zaruri ihtiyaç haline geldi. Vatandaşların hijyen ve temizlik ürünlerine rahatça ulaşabilmeleri için hijyenin bu kadar kritik önem arz ettiği pandemi döneminde temizlik için gereken bu ürünlerin KDV’si sıfırlanmalı” ifadeleri kullandı.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu