Samsun Türkiye 3.sü oldu

Samsun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü 'Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor' yarışmasında Türkiye 3.sü oldu

Samsun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen “Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor” yarışmasında “Depremin Ardından Sokakta Kalma” sloganıyla yola çıkarak Türkiye 3.sü oldu. Samsun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü,yarışma kapsamında 31.000 vatandaşa DASK - Zorunlu Deprem Sigortası konularında bilgilendirme yaptı. 

Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çeken Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sigorta bilincinin ve sigortalılık oranının arttırılmasının büyük önem taşıdığını belirterek, farkındalık oluşturan bu yarışmada emeği geçenleri tebrik etti.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Ramazan Bayramı’na hazır
SAMSUN’DA KURULAN “BAYRAM SOKAĞI” İLE BAYRAM DOLU DOLU GEÇECEK
Atakum Belediyesi Zabıtası Ramazan Bayramı öncesi  gıda denetimi gerçekleştirdi
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI