Samsun'da bin 200 kişiye istihdam müjdesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bafra'da 30 milyon TL altyapılı  Tarıma dayalı sera ihtisas organize sanayi bölgesinin kurulacağının  müjdesini verdi. Bu alanla birlikte bin 200 kişiye istihdam kapısının açılacağını söyledi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, video konferans yöntemiyle tüm sektör temsilcilerinin katıldığı “Samsun Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı”nı gerçekleştirdi. Samsun'a bugüne kadar yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Bakan Pakdemirli, yapılacak yatırımları da müjdeledi. 

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ

Video Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme Toplantısı'nın 3. sünün Samsun'da yapıldığını kaydeden Bakan Pakdemirli, önemli açıklamalar yaptı. Pakdemirli, Bafra'da 30 milyon TL altyapılı  tarıma dayalı sera ihtisas organize sanayi bölgesinin kurulacağını müjdeledi.

YAKINDA İHALEYE ÇIKACAK

Bakan Pakdemirli, "Bafra'da 1 milyon 194 bin metrekare alanda Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruyoruz. En kısa sürede ihaleye çıkacağız. Burada teknolojik seralar ve sebze kurutma tesisleri kurulacak. Proje kapsamında 30 milyon TL altyapı yatırımı yapacağız. Bölge aynı zamanda bir iş kapısı olacak. Bin 200 kişiyi istihdam edeceğiz" diye konuştu.

Ayşe KUŞCU KAYA

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”