Samsun'da İl Hayvan Koruma Kurulu acil toplanacak - samsun haber

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Havza ilçesinde bir köpeğe yapılan insanlık dışı hareketin kendisini derinden üzdüğünü belirterek, İl Hayvan Koruma Kurulu’nun acilen toplanmasını istedi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı,  Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Dağlı, kurumun çalışmaları hakkında Bölge Müdürü Halim Özdemir'den brifing aldı. 

VALİ DAĞLI TALİMAT VERDİ

Ziyarette, Havza ilçesinde bir köpeğe yapılan insanlık dışı hareketin kendisini derinden üzdüğünü belirten Vali Dağlı, konuyla ilgili İl Hayvan Koruma Kurulu’nun acilen toplanması talimatını verdi. Vali Dağlı ayrıca, hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi bulunmayan ilçelerde bakımevi ve rehabilitasyon merkezi kurulması için ivedilikle çalışma yapılmasını istedi.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Ramazan Bayramı’na hazır
SAMSUN’DA KURULAN “BAYRAM SOKAĞI” İLE BAYRAM DOLU DOLU GEÇECEK
Atakum Belediyesi Zabıtası Ramazan Bayramı öncesi  gıda denetimi gerçekleştirdi
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI