Samsun'da Korona vakaları artarken minibüsler tıklım tıklım  - samsun haber

Artan korona vakalarıyla gündemde olan Samsun'da, Atakum-Türkiş minibüs hattındaki görüntüler pes dedirtti. Ayakta yolcu alan minibüs, koronavirüse davetiye çıkartırken, yapılan denetimlerdeki eksiği gözler önüne serdi

VALİLİK MÜCADELE EDİYOR, DİĞER KURUMLAR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Samsun'da Korona virüs vakalarının arttığını duyurmuş, Samsun Valiliği de artan vakalara karşı vatandaşları bilinçlendirmek için #SamsunKoronayıYener ve #BaşarabilirsinSamsun hashtagleriyle twitter üzerinden sosyal medya çalışması başlatmıştı.Toplu taşıma araçlarında denetimlerin arttığının da duyurulduğu Samsun'da, Atakum- Türkiş minibüs hattındaki görüntüler, durumun vahametini gözler önüne serdi. 

DENETLEME YOK

Minibüslerin ayakta yolcu almaya devam etmeleri, koronavirüs denetimlerindeki açığı da ortaya koydu. Her gün koronavirüs vakalarıyla ilgili yeni bir uyarı yapılan ve tedbir alındığı kaydedilen Samsun'da yaşanan bu görüntüler, yapılan çalışmaların boşa mı gidiyor sorusunu akıllara getirdi.

GÜNCEL Haberleri

Unutmadık, Unutturmayacağız!
Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı
Atakum Belediyesi Kent Ormanı’nda çevre farkındalık etkinliği gerçekleştirdi
ÖĞRENCİLERE BÜYÜKŞEHİR İLE MÜZE GEZİSİ
Canik'te Kokarca Böceğine Karşı Mücadelede Atak