Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tedbirleri açıklamasının ardından restoran ve lokantalar gün içinde paketle satış yapmaya başladı. Samsun’da ise kısıtlamanın ilk gününde vatandaşlar lokantalardan gel-al yaparak veya telefonla arayarak sipariş verebiliyor. Lokanta çalışanları ise kısıtlamadan dolayı ilerleyen günlerde paket servislerde bir yoğunluk yaşayabileceklerini söyledi.
Bir lokantada döner ustası olarak çalışan Dursun Ceylan, tedbirlerden dolayı iş yerinde müşteriler ağırlayamadıklarını belirterek, "Şuan ilk gün olduğu için ne olacağı belli değil. İnsanlar sabah saatlerinde sonra yavaş yavaş sokağa çıkmaya başladı. Yoğunluk bekliyoruz" dedi.
Lokantada çalışan Hüseyin Tekiner ise, "Kısıtlamadan önce paket servislerimiz oluyordu. Şu anda al-git veya paket servis yapıyoruz. Şu anda ilk gün olduğu için biraz durgunluk var ama halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
GÜNCEL Haberleri
Başkan İhsan Kurnaz’dan Kurban Bayramı Mesajı
Atakum Kurban Bayramı’na hazır
Atakum Belediyesi, Çobanlı Halkı İskelesi’nde 19 Mayıs coşkusunu yeniden yaşattı
BAŞKAN DOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Fethiye'de restoranda tavan çöktü: 1'i çocuk 5 turist yaralı