Samsun'da şehitler anısına 60 meyve fidanı toprakla buluşturuldu - samsun haber

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) tarafından Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'ın katılımıyla şehitlerin anısına 60 meyve fidanı dikildi

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde bulunan Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanı'na 2005'ten bu yana şehitler için fidan diken EMŞAV, bugün gerçekleştirdiği etkinlikle 60 meyve fidanını daha toprakla buluşturdu. Şehit ailelerinin ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'ın katılımıyla gerçekleşen meyve fidanı dikme etkinliğinde şehitlerin hatırası ve anılarının yaşatılması amaçlandı.


700'ÜN ÜZERİNDE FİDAN DİKİLDİ

Bugüne kadar 700'ün üzerinde fidan diktiklerini ifade eden EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, "Gaziler ve Şehitler Hatıra Ormanı'na bugün şehit ve gazi ailelilerimizle birlikte fidan dikimine devam ediyoruz. Hayırsever bir iş adamı ve doktorumuz tarafından fidanlarımız alındı. Bugün burada 60 fidan dikiyoruz. Buradaki amacımız aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin anılarını, hatıralarını yaşatmak olacak. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar 10 dönümlük alana 700'ün üzerinde fidan diktik. Bundan sonra meyve ile buraları dolduracağız. Bütün amacımız şehitlerin hatırasını ve anısı yaşatmaktır" dedi.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Ramazan Bayramı’na hazır
SAMSUN’DA KURULAN “BAYRAM SOKAĞI” İLE BAYRAM DOLU DOLU GEÇECEK
Atakum Belediyesi Zabıtası Ramazan Bayramı öncesi  gıda denetimi gerçekleştirdi
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
BAŞKAN DOĞAN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI