Samsunlu şehit pilota Adana’da hazin tören

Nevşehir’de askeri uçağın eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Yasin Boy için Adana’daki İncirlik Hava Üssü’nde tören düzenlendi

Adana’da bulunan İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığında görevli Pilot Üsteğmen Yasin Boy, eğitim uçuşu için dün akşam Adana’dan havalandı. Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Ovaören köyü yakınlarında ise F 16 uçağı düştü. Uçağın düşmesi sonucu evli ve 1 çocuk babası Üsteğmen Yasin Boy şehit oldu.


Şehit pilot için bugün İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin öz geçmişi okundu ve dua edildi. Yapılan duanın ardından şehidin naaşı askerler tarafından omuzlanarak uçağa konularak memleketi Samsun'a gönderildi.


Törene Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şehidin ailesi ve kent protokolü katıldı. 

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI
Bursa'da deprem
Hazreti Muhammed karikatürü nedeniyle Leman dergisine mali suçlar soruşturması
Canik'e Sağanak Yağışa Karşı Etkin Mücadele
BAŞKAN DOĞAN, ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILACAK SAMSUN MARKETİ YERİNDE İNCELEDİ