Samsunspor Anıtı 20 Ocak’ta  Bakan Kasapoğlu’nun katılımıyla açılacak - samsun haber

Millet Bahçesi’nde yapımı devam eden Samsunspor Anıtı  kazanın yıl dönümünde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılımıyla açılacak

Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 yılında geçirdiği elim  trafik kazasında hayatını kaybeden spor şehitleri, yaralanan ve sakat kalan sporcular için  Millet Bahçesi'nde yapımına başlanan Samsunspor Anıtı, kazanın yıl dönümünde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılımıyla açılacak.

SAMSUNSPOR ANITI BİTMEK ÜZERE

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “20 Ocak’ta yaşanan trafik kazasında Samsunspor kafilesinden hayatını kaybedenler için yaptırdığımız Samsunspor Anıtı bitmek üzere. 20 Ocak’ta bir açılış merasimi planlıyoruz. Onları da hayırla yad etmek, rahmet okumak üzere güzel bir proje oldu. Millet Bahçesi’ne de o anlamda bir nitelik yüklenmiş oldu. Millet Bahçesi, pandemiye rağmen çok ciddi anlamda kullanılıyor. Orayı daha işlevsel hale getireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımız 20 Ocak’ta Samsun’a çalışma ziyaretine gelecek. Dolayısıyla kendilerini de Samsunspor Anıtı açılışına davet edeceğiz” dedi.

GÜNCEL Haberleri

Filenin Sultanları Millet Ligi'nin son etabında sahaya çıkıyor: İlk rakip Hollanda!
Türkiye tarımsal hasılada dünya 7.'ncisi
Enerjide dar gelirlilere katkı payı artacak
30 ilde ortak televizyon kulesi yapılacak
BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI