Samsun'un o ilçeleri hafta sonu beyaza bürünecek

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre hafta sonu Samsun'un iç bölgeleri ile yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olacak

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, hafta sonu Samsun'un Asarcık, Havza, Ladik, Kavak ve Vezirköprü ilçelerinde kar yağışı bekleniyor.
Ladik'te hava sıcaklığının -2 dereceye kadar düşeceği cumartesi günü, kar yağışı etkili olacak. Pazar ve pazartesi günü ilçede hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düşecek.
Asarcık, Havza, Kavak ve Vezirköprü ilçelerinde de kar yağışı hafta sonu etkili olacak. Hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düşeceği ilçelerde, cumartesi sabah karla karışık yağmur şeklinde başlayacak yağışların akşam saatlerinde kar yağışına döneceği tahmin ediliyor. Ladik Akdağ Kayak Merkezi'nde de kar yağışı etkisini sürdürecek. Cumartesi günü kar yağışının etkili olacağı merkezde, hava sıcaklığı -8 dereceye kadar düşecek.

GÜNCEL Haberleri

Atakum Belediyesi Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇARŞAMBA’NIN ALTYAPISINA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
AKADEMİK MESLEK TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ
Canik'te Eğitimler Hız Kesmiyor
BÜYÜKŞEHİR’DEN “USTALARA SAYGI MUSA EROĞLU TÜRKÜLERİ ÖZEL KONSERİ”