Sedat Gezer ve İsmail Kurt dualarla anıldı 

Samsun’un Bafra ilçesinde 11 yıl önce Bafra Belediyespor Tesisleri'ne yapılan saldırı sonucunda öldürülen teknik direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt dualarla anıldı.

Bafra Belediyesi Asri Mezarlığı'nda Bafraspor kaleci antrenörü İsmail Kurt’un mezarı başında yapılan anmada, merhum Gezer ve Kurt için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Kurt'un mezarına karanfiller bırakıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "11 yıl önce futbol terörüne kurban verdiğimiz ve sevdiğimiz hocalarımızı ebediyete uğurladık. Bu saldırı Türk futbol tarihine kara bir leke olarak yazıldı." dedi.

Anmaya, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, İsmail Kurt'un eşi, Leyla Kurt ve Oğlu Alican Kurt ve Bafraspor'un eski futbolcuları katıldı.
 

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu