Şehidimize hüzünlü veda 

Hatay'da Amanos Dağları'nda terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Samsunlu  Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur için Adana'da tören düzenledi. Hatay’dan gelen silah arkadaşları şehidi memleketi Samsun'a uğurladı. 

Amanoslar'da PKK ile girilen çatışmada şehit olan Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Samet Tokur (25) için Adana İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi. Törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile kent protokolü, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı. 

Özgeçmişinin okunmasının ve dua edilmesinin ardından Şehit Samet Tokur'un naaşı memleketi Samsun’a uğurlandı. Bu sırada Hatay’dan gelen şehidin silah arkadaşları dua edilirken duygulandı.

1 yıllık evli olan Tokur’un naaşı yarın Salıpazarı Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kalfalı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

GÜNCEL Haberleri

Canik'e Sağanak Yağışa Karşı Etkin Mücadele
BAŞKAN DOĞAN, ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILACAK SAMSUN MARKETİ YERİNDE İNCELEDİ
Atakum Belediyesinden çocuklara özel  festival
BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI’TAN CANİKLİ HACILARA ANLAMLI ZİYARET
BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE KPSS ÜCRETİ DESTEĞİ