Şehit Satılmış Şahin kabri başında dualarla anıldı 

Tunceli'nin Nazimiye İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yaparken 23 Nisan 1995 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Satılmış Şahin, kabri başında dualarla anıldı.

Şehit Şahin'i anma törenine, şehidin yakınları ile eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Müftü Vekili Cevahir Aydın, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Türk Diyanet Vakıf Sen Bafra İlçe Başkanı Asım Kalyoncu, Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı Hakan Eroğlu, Doğanca Ortaokulu Müdürü Bayram Demirtaş, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, dernek üyeleri katıldı. 

Türk Diyanet Vakıf Sen Bafra İlçe Başkanı ve Hal Cami İmamı Asım Kalyoncu'nun okuduğu Yasin-i Şerif'in ardından Bafra Müftü Vekili Cevahir Aydın, şehit Şahin ve tüm şehitler için dua okudu.
 

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN AÇIK HAVA SİNEMA GECELERİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR
-Canikte Hedef Depreme Dayanıklı Yaşam Alanları
BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE DEV YOL HAMLESİ
Başkan İbrahim Sandıkçı'dan Peş Peşe Doğal Gaz Müjdeleri
Başkan İhsan Kurnaz mahalle kadın kolları başkanlarıyla buluştu