Şırnak'ta baba dehşeti!  Ailesini katletti

 Şırnak’ın İdil ilçesinde bir kişi, eşini ve 3 kızını uykuda oldukları sırada pompalı tüfekle öldürdü. Zanlı, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu

Şırnak’ın İdil ilçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesi’nde gece saatlerinde  Hasan Karaaslan (40) evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan’ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.
Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü söyledi. Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, anne ve 3 kızının cansız bedenleriyle karşılaştı.
Başlarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedeni otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

GÜNCEL Haberleri

BÜYÜKŞEHİR’İN IŞIĞI İLÇELERDE PARLADI
Bursa'da deprem
Hazreti Muhammed karikatürü nedeniyle Leman dergisine mali suçlar soruşturması
Canik'e Sağanak Yağışa Karşı Etkin Mücadele
BAŞKAN DOĞAN, ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILACAK SAMSUN MARKETİ YERİNDE İNCELEDİ